Gospel live cu David Phelps, în premieră la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi americani de muzică gospel, David Phelps, va susţine sâmbătă, 19 iunie, un concert la Sala Palatului. Evenimentul este programat să înceapă la ora 20.00.

David Phelps a devenit cunoscut alături de trupa Gaither Vocal Band, apărută în 1980 şi din care a făcut parte timp de opt ani (din 1997 până în 2005). În acelaşi timp, Phelps a dat atenţie şi carierei sale solo, lansând câteva albume, printre care s-au numărat şi trei colecţii cu muzică de Crăciun. În 2009 a revenit alături de mai vechii săi colegi pentru a scoate pe piaţă trei materiale discografice aniversare, „Reunion" (volumele 1 şi 2), „Reunited" (la care a fost producător) şi „Better Day" - un disc live.

Lansarea albumului „Revelation", în 2004, l-a propulsat pe David Phelps în rândul celor mai buni cântăreţi contemporani ai genului muzical gospel. De când s-a despărţit de trupa Gaither Vocal Band, muzicianul a lansat 10 albume. Un cunoscut al concertelor live, muzicianul susţine în fiecare an aproximativ 150 de spectacole, iar anul acesta a inclus şi România pe lista turneului european pe care l-a început la 4 iunie, în Norvegia. Fanii genului gospel au primit cu multă bucurie această veste, mai ales că s-au făcut mai multe cereri scrise ca David Phelps să susţină un concert şi la Bucureşti.

Iniţial, evenimentul trebuia să aibă loc la 15 iunie, însă organizatorii au mutat concertul pentru seara de 19 iunie, dată la care se vor pune la dispoziţie autocare în toate oraşele mari ale ţării, care să-i aducă pe fanii lui Phelps în Capitală. Cunoscut pentru vocea lui puternică, de tenor, despre cântăreţ se spune că poate depăşi trei octave. Pentru concertul de sâmbătă, bilete pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Germanos şi Vodafone, din librăriile Humanitas, Cărtureşti şi Kerigma, dar şi online, de pe site-ul www.eventim.ro şi costă între 50 şi 250 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite