Georgescu: Delegaţia FMI se va întâlni cu preşedintele, dar acum nu se ştie cu cine anume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Georgescu, ministrul Finanţelor
Florin Georgescu, ministrul Finanţelor

În programul vizitei delegaţiei FMI, BM şi CE există o întâlnire cu preşedintele României, însă la acest moment nu se ştie dacă întâlnirea va fi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, sau cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

El a fost întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, dacă delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI), aflată la Bucureşti, are în program şi o întrevedere cu preşedintele României.

"Au în program, într-adevăr, o întâlnire la Preşedinţie cu domnul preşedinte. Întâlnirea este mai la finalul misiunii, aşa încât - eu spun din nou că nu mă pricep la domeniul ăsta, constituţional, politic - va avea loc cu cine va fi la data respectivă la palatul în cauză, cu cine va fi acolo potrivit legii şi deciziei Curţii Constituţionale", a spus Georgescu.

Prezent la conferinţa de presă, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a ţinut să precizeze că el poate răspunde la această întrebare.

"Eu pot să vă răspund. Dacă domnul Florin Georgescu nu este om politic, eu pot să vă răspund: cu domnul Crin Antonescu", a spus Constantin, totodată şi lider al USL.

Delegaţia comună a FMI, Comisiei Europeane şi Băncii Mondiale şi-a amânat vizita în România, programată să înceapă pe 24 iulie, în săptămâna care urmează referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Misiunea FMI se va încheia pe 13 august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite