FOTO VIDEO Nu privi în jos! Viaţa la înălţime, prin ochii unui „Spider Man“ real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine realizată de tânărul care-şi spune Mustang Wanted FOTO Facebook
Imagine realizată de tânărul care-şi spune Mustang Wanted FOTO Facebook

La 26 de ani, un tânăr ucrainean care-şi spune Mustang Wanted este un atlet curajos din Kiev, care se caţără pe clădiri fără a avea niciun sistem de siguranţă sau de susţinere şi îşi riscă viaţa pentru imagini care i-au atras şi porecla de adevăratul Spider Man.

 Aş prefera să mor, decât să fiu rănit“, spune el şi probabil declară asta pentru că-şi petrece viaţa la câţiva milimetri de un dezastru. Stă atârnat de macarale şi merge pe bârna podurilor, merge pe placă pe clădirile înalte, stă atârnat de un singur braţ de construcţii ameţitor de înalte şi face flotări pe marginea unei ferestre, notează „Daily Mail“.

Acţiunile lui sunt foarte surprinzătoare, dar sportivul extrem susţine că frica nu există. „Uneori cred că sunt un robot. Nu simt nimic“, a scris tânărul pe pagina lui de Facebook. „Moartea nu este cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Toată lumea moare, dar nu toată lumea trăieşte aşa cum ar vrea“, declară Mustang Wanted.

Fost consilier juridic din Kiev, tânărul are o singură grijă: poliţia care, uneori, intervine şi îi opreşte cascadoriile. A fost dintotdeauna implicat în sporturi extreme. În copilărie pasiunile lui includeau Capoeira (arte marţiale braziliene care combină elemente de muzică şi dans) şi aruncatul topoarelor la ţintă.

Planurile de viitor ale lui Mustang sunt să-şi consolideze „cariera de mers pe zgârie-nori“ şi să câştige mai multe sponsorizări pentru videoclipurile lui, oferindu-se să poarte în filmuleţele periculoase logo-urile anumitor companii. Într-un final speră să devină cascador. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite