FOTO Narcomanii au luat în stăpânire o zonă centrală din Capitală, unde consumă droguri în văzul tuturor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consum de droguri în văzul lumii, lângă bulevardul Ferdinand I din Capitală
Consum de droguri în văzul lumii, lângă bulevardul Ferdinand I din Capitală

Pentru mulţi, lumea consumatorilor de droguri este departe de realitatea proprie, jurnalele de ştiri fiind singurele punţi de legătură. Însă, pentru câţiva, această lume este la vedere, chiar în spatele blocului.

Problema consumul de droguri nu este o noutate în rândul bucureştenilor, dar există deseori tendinţa de a poziţiona narcomanii în zonele mărginaşe ale Capitalei. Acesta nu este şi cazul de faţă.

Locatarii unui bloc situat la câteva minute de centrul Bucureştiului au avut surpriza - neplăcută de altfel - să constate că terenul din spatele clădirii a fost ocupat de un grup de consumatori de droguri care, fără niciun fel de rezervă, îşi injectează droguri ziua în amiaza mare.

Este vorba de un bloc situat pe strada pictor Ion Andreescu, ce se intersectează cu bulevardul Ferdinand I. Zona este cunoscută atât pentru Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu" şi pentru Liceul maghiar „Ady Endre", ambele situate în apropiere, cât şi pentru „viaţa de noapte" - şi nu numai - a prostituatelor de pe strada Mătăsari.

Peste zece narcomani s-au instalat pe terenul gol de lângă bulevard, crezând că vor fi mai feriţi de ochii lumii. Însă, nu au reuşit să se ferească de aparatul de fotografiat al unui locatar din bloc, care i-a surprins în timp ce-şi luau „doza zilnică de fericire". Acesta a trimis site-ului adevarul.ro fotografiile cu „narcomanii în acţiune".

Consum de droguri în văzul lumii, lângă bulevardul Ferdinand I din Capitală

Oamenii din bloc i-au observat pe „noii vecini" în iulie, anul acesta. Narcomanii au decis să-şi facă şederea mai comodă aducând, la un moment dat, şi o canapea. Alarmaţi de situaţie, locatarii au chemat poliţia în repetate rânduri. După mai multe solicitări, dar şi redirecţionări de la o secţie la alta, oamenii legii şi-au făcut apariţia şi i-au alungat pe narcomani. Dar pentru puţin timp! Poliţiştii au recunoscut că nu au cum să acţioneze împotriva lor şi că, îndiferent de câte ori îi alungă, aceştia vor reapărea fie tot în zona bulevardului Ferninand I, fie în altă zonă a Bucureştiului.

Teritoriul narcomanilor
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite