FOTO Cea mai răsfăţată purceluşă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Purceluşa este tratată ca o prinţesă  în familia din Ohio, SUA
Purceluşa este tratată ca o prinţesă  în familia din Ohio, SUA

Penelopi are propriul dormitor şi o garderobă plină cu rochiţe şi fundiţe, iar familia o tratează ca pe o prinţesă. Penelopi nu este, însă, o fetiţă, ci o purceluşă în vârstă de 14 luni pe care „mama“ Mindi Reinbolt, din Ohio, SUA, o răsfaţă ca pe un copil.

Femeia este managerul unui cabinet de oncologie şi spune că purceluşa „se aseamănă în multe privinţe cu oamenii şi are inteligenţa unui copil de trei-patru ani. Îi place să iasă în oraş şi se bucură de atenţia pe care o primeşte din partea celor din jur“, mărturiseşte Mindi, care a adoptat purceluşa de la o fermă de animale în urmă cu patru luni.

Penelopi s-a adaptat foarte repede în noul cămin, unde are şi un „frate“: un câine care nu se bucură, însă, de acelaşi tratament.

Ajutată de soţul ei, Mindi a modificat etajul casei pentru a-i oferi „fetiţei“ o cameră proprie, dotată cu un şemineu şi un şifonier suficient de spaţios pentru garderoba care include multe rochiţe, tutuuri şi pampoane roz. „Dormitorul ei este superb şi foarte roz, potrivit pentru o prinţesă“, a declarat Mindi publicaţiei britanice Daily Mail.

purcelusa

Purceluşa merge la plimbare într-un cărucior pentru bebeluşi şi se delectează din când în când cu câte un frappuccino la o cafenea de lux sau cu câte o îngheţată. Mindi o îmbracă în fiecare dimineaţă cu haine diferite, îi asortează la rochiţe diverse funde şi pălării, iar apoi o scoate în oraş, pentru a fi admirată. „Îi place la nebunie să meargă la cumpărături cu mine. Este prietena mea de cumpărături şi intră uneori chiar şi în cabina de probă cu mine“, povesteşte Mindi.

Penelopi are propria pagină de Facebook, „Penelopi the Pig Reinbolt“ şi propriul cont pe Instagram, „Penelopipig“, unde a adunat 600, respectiv 700 de prieteni care vor să fie la curent cu „aventurile“ purceluşei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite