Festivalul de Vară de la Budapesta cu oferte de cazare avantajoase! iunie-iulie-august 2010 (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum va fi vara aceasta la Budapesta? Plină de emoţii, aventuri, descoperiri? Poate fi, dacă reuşiţi să participaţi la programele deosebite din cadrul Festivalului de Vară în lunile iunie, iulie şi august.

Producţiile vor deveni cu adevărat de neuitat datorită multitudinii de senzaţii oferite de locaţiile lor.

Să cutreierăm puţin locuirile, unde vor avea loc spectacolele festivalului! În parcul Városliget delectaţi-vă cu muzică Dixieland sau jazz. Asistaţi la spectacolele oferite de artiştii de renume mondial, Sebestyén Márta şi Palya Bea, în Grădina Japoneză din incinta Grădinii Zoologice , cu o istorie de peste 150 de ani.

O atmosferă cu adevărat romantică îi aşteaptă pe pasionaţii muzicii clasice în Vajdahunyadvár. Concerte cu muzica lui Beethoven, Vivaldi, Mozart şi Haydn, virtuozitatea orchestrei 100 Tagú Cigányzenekar (Orchestra celor 100 de Tigani) vă vor vrăji.

Puteţi ajunge pe Insula Margareta (Margitsziget) cu un vapor special. Pe scena mare de pe insulă vor avea loc spectacole în aer liber cu producţii muzicale, spectacole de dans, de operă şi de musical. Cine nu-şi aminteşte de impresionantul concert memorial Freddie Mercury de anul trecut, în viziunea textierului şi regizorului Miklós Tibor? Vă aşteaptă şi numeroase senzaţii noi, cum ar fi reeditarea spectacolului cu piese compuse de Elton John, în interpretarea unor vedete din Ungaria, sau musicalul lui Tim Rice bazată pe povestea din Aida.

image

Aici va avea loc premiera mondială în aer liber a concertului de musical al lui Tim Rice , „Şah", sau una din capodoperele operei slave, Boris Godunov, de Musorgski. Premiera din Ungaria a producţiei pline de umor, Robin Hood va oferi o distracţie pe cinste întregii familii. Iubitorii de operă sunt aşteptaţi în luna august în splendida clădire a Operei cu spectacolele Trubadurul de Verdi şi Boema de Puccini.

Iubitorii dansului se pot delecta în Curtea Dominicană a hotelului Hilton cu Serata latină sau cu Serata de folclor al Ansamblului Artistic Duna. Tot în această locaţie deosebită veţi putea asculta muzică klezmer, în interpretarea formaţiei Budapest Klezmer Band.

In perioada Festivalului de Vara din Budapesta oaspetii sosiţi la Budapesta sunt asteptati cu oferte de cazare avantajoase. www.budapestkultura.hu/en/

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite