Evenimentul „World of Wines” aduce în fața participanților peste 300 de vinuri selecte și 10 masterclass-uri

0
Publicat:

Pe 30 mai, la Palatul Bragadiru, VINIMONDO, liderul importatorilor de vinuri premium și super premium pentru segmentul HoReCa din România, își deschide porțile celei de-a doua ediții a World of Wines (WOW).

1200x777 articol2 WOW jpg

Evenimentul va aduce în fața participanților peste 300 de vinuri selecte și 10 masterclass-uri dedicate profesioniștilor și pasionaților de vinuri.

„Venim în întâmpinarea așteptărilor tot mai ridicate ale consumatorilor cu o comunicare directă între aceștia și producător, cu obiectivul creșterii consumului per capita”, spune Liviu Guțuțui, General Manager & Owner VINIMONDO.

Obiective și tendințe pe piața vinurilor din România

Ediția a doua a World of Wines are ca principal obiectiv consolidarea vizibilității și notorietății brandurilor din portofoliul VINIMONDO. Vor fi prezentate 300 de vinuri atent selecționate, ținând cont de importanța lor și de disponibilitatea producătorilor de a sprijini brandurile pe piața locală. De asemenea, vor avea loc 10 sesiuni de masterclass, menite să educe și să inspire atât profesioniștii din HoReCa, cât și publicul larg.

În cei 15 ani de existență, VINIMONDO a contribuit la creșterea consumului per capita de vinuri super-premium, educând consumatorii și răspunzând așteptărilor acestora în ceea ce privește calitatea și serviciile asociate.

Liviu Guțuțui observă o tendință de creștere a consumului de șampanie, Cava și vinuri albe (Traminer, Pinot Grigio, Sauvignon Blanc și Chablis), precum și a vinurilor din Bourgogne.

Biletele pentru World of Wines sunt disponibile electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro, în diverse locații din țară. Evenimentul promite să fie o oportunitate unică de a explora și de a aprecia diversitatea și calitatea vinurilor din portofoliul VINIMONDO.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite