Declaraţie şoc a Elenei Udrea: Marie Jeanne ştia de răpire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călcând pe urmele preşedintelui, Elena Udrea a dat curs invitaţiei lui Dan Diaconescu, în emisiunea căruia a lansat bomba. Referindu-se la răpirea jurnaliştilor în Irak, ministrul Turismului a declarat că Marie Jeanne Ion a ştiut ce se va întâmpla, că toată povestea urma să-i aducă notorietate.

UPDATE: Replica jurnalistei Marie Jeanne Ion la declaraţiile Elenei Udrea: "Dacă cineva ştia dinainte de răpirea noastră, de ce nu ne-a atenţionat şi pe noi?"

"În acea perioadă, Omar Hayssam încerca să intre în graţiile noii puteri, după ce fusese arestat prin noiembrie 2004. El mai adusese nişte răpiţi cu vreun an în urmă de pe un vapor. A sperat ca, prin această acţiune (chipurile răpim nişte ziarişti români şi apoi mă implic eu, Omar Hayssam, în a-i aduce înapoi) să intre în graţile puterii şi să nu mai aibă probleme cu justiţia. Nu a fost să fie aşa, iar răpirea s-a transformat în ceva  foarte serios şi foarte tragic", a declarat Elena Udrea.

De altfel, ea a precizat că familia jurnalistei era în foarte bune relaţii cu Omar Hayssam.

"Aşa cum ştiu eu lucrurile, Marie Jeanne a ştiut ce se va întâmpla. Nu a ştiut ce sens va lua. O poveste care şi ei i-ar fi adus notorietate, celebritate", a  continuat Udrea.

În altă ordine de idei, ministrul Dezvoltării Regionale durabile şi Turismului a mărturisit că îşi mai doreşte un singur lucru de la viaţă: "o căsuţă mai mare", pentru că nu prea mai are loc în locuinţa actuală, "mai mică decât un apartament".

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite