Articol publicitar

De Black Friday, fii mai fashion ca oricand!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
black friday

Magazinele online vin in intampinarea clientilor cu oferta variata si reduceri substantiale la articolele de fashion! Kurtmann, Zoot, Ecco, Mycloset, Originals, Starshiners si multi altii vor participa la campania de Black Friday.

Iti poti imbogati si diversifica garderoba profitand de reducerile de pana la 60%  afisate de magazinele online de Fashion  la haine, incaltaminte, bijuterii sau accesorii!  Branduri cunoscute, internationale sau locale, vin in intampinarea clientilor cu oferte extrem de tentante.

Magazin online cu traditie, mycloset.ro aduce in prim plan oferte special la imbracaminte, incaltaminte, genti, bijuterii, accesorii si ceasuri, branduri cunoscute pe care ti le doresti pentru a fi in trend. Profita de oferta de Black Friday intre 20 -  27 noiembrie. Mai mult decat atat, pe 20 noiembrie magazinul va avea Pre-Sales Black Friday, iar pe 27 noiembrie vor fi promotii din ora in ora la branduri diferite. Vezi aici ofertele magazinului.

Lansat in 2008, Kurtmann este singurul outlet online din Romania care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice marci de imbracaminte la nivel mondial : Zara, Berhska si Stradivarius. Intre 20-23 noiembrie, pregateste-te de reduceri importante la brandurile preferate. Cauta aici reducerile magazinului.

Otter.ro  este un alt nume care va participa cu oferte extreme la Campania de Black Friday.  Magazinul reuneste in portofoliu branduri cunoscute precum Nike, Geox, Diesel, Clarks, Epica, Le colonel, Ara, Mario Ferretti, Converse, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans.  Profita de ofertele la toate articolele de incaltaminte, genti si accesorii. Cauta oferta de Black Friday!

Infiintat in 2010 in Cehia si Slovacia, Zoot este unul dintre numele recente intrate pe piata romaneasca. Mii de produse intr-un singur loc, pentru femei, barbati sau articole pentru casa.  Peste 250 de branduri cunoscute disponibile, la un pret extrem de atractiv. Anul trecut, Zoot a inregistrat peste 18 milioane euro. Oferta de Black Friday se gaseste aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite