Cum să învingem frica de coronavirus. Filmuleţul care stârneşte controverse: „Cine e dus cu pluta, noi sau ei?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Silviu Popa, în timpul demonstraţiei FOTO Facebook / Silviu Popa
Doctorul Silviu Popa, în timpul demonstraţiei FOTO Facebook / Silviu Popa

Silviu Popa este autorul primei cărţi româneşti de EFT, o tehnică prin care poţi scăpa de stres, fobii sau atacuri de panică. Într-un video postat pe reţelele de socializare, Silviu Popa arată ce trebuie să facă oamenii dacă vor să nu le mai fie teamă inclusiv de virusul ucigaş. Filmuleţul a stârnit, însă, multe comentarii.

"Teama de coronavirus poate fi ţinută sub control! Lucrează acest exerciţiu EFT (tehnici de eliberare emoţională) împreună cu mine", a scris doctorul Silviu Popa pe pagina sa de socializare, postând următorul filmuleţ:

Filmuleţul a atras, bineînţeles, multe comentarii. Unii au aplaudat metoda EFT şi au spus că au încredere într-o astfel de tehnică, alţii l-au atacat pe doctor şi au afirmat că demonstraţia pare cel puţin ridicolă.

Inclusiv jurnalistul Lucian Mândruţă a vorbit despre subiect pe pagina sa de Facebook. "EFT este acronimul de la "Tehnici de Eliberare Emoţionalî". La prima vedere pare o tâmpenie. Şi la a doua este. Pentru fanii ei, însă, această maimuţăreală în care îţi povesteşti singur că totul o să fie bine şi-ţi mai dai şi câte-o scatoalcă (da, pe tine tu te baţi), asta e, frate, ştiinţă. Acum o folosesc şi anti-coronavirus. Ia uite ce zice unul dintre site-urile lor:
 

"EFT – Tehnicile de Eliberare Emoţională sunt un ansamblu de tehnici neconventionale, din grupa “terapiilor energetice de meridian”, care se adreseaza atât profesionistilor, cât şi neprofesioniştilor, o metodă de vindecare şi auto-vindecare atât a problemelor emoţionale, cât şi fizice." Aţi inţeles? Bun. Acum uitaţi-vă la video-ul ăsta şi spuneţi-mi cine e dus cu pluta: Noi sau ei?", a scris Lucian Mândruţă.

Silviu Popa a declarat că este doctor în ştiinte al Universităţii Paris XI şi antreprenor din 2007.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite