Video Cum arată noua casă de milioane a lui Mircea Bravo. Se află într-un cartier de lux din cel mai scump oraș al țării VIDEO

0
0
Publicat:

Mircea Bravo și-a cumpărat o casă în cel mai scump oraș din România, Cluj. Și asta nu este tot. Vila comediantului este mai mult decât generoasă. Are două etaje și este situată într-un cartier de lux clujean.

Mircea Bravo
Mircea Bravo

Mircea Bravo câștigă excelent, iar spre deosebire de alte vedete și alți influenceri știe să-și gestioneze bine veniturile și nu își risipește banii. Căsătorit cu Georgiana, comediantul a aflat că va fi tată. Un motiv serios pentru a se muta din locuința unde stătea în chirie și pentru a investi într-o casă. Și a ales bine. Casa în care cuplul locuiește de acum este situată în cartierul clujean Andrei Mureșanu, unde, în cele mai multe cazuri, un astfel de imobil poate depăși bine prețul de un milion de euro.

Imaginile care au devenit virale

El a prezentat imagini cu vila pe conturile sale de Facebook și de YouTube. Pe Facebook, el are peste 3,4 milioane de urmăritori, iar pe YouTube este urmărit de 1,23 milioane de oameni. În scurt timp, clipul a fost vizionat de 1,2 milioane de oameni pe Facebook și de peste 300.000 pe Youtube. 

„Anul trecut m-a anunțat soția mea că e însărcinată și primul meu gând a fost dacă ne putem crește copilul în apartamentul în chirie? Oare avem destul spațiu? Sunt gânduri și frici pe care le are orice persoană când află că o să fie părinte, așa că primul gând a fost să ne putem muta în ceva mai mare. La început ne-am dorit să luăm un apartament mai mare. Apoi am zis că mai punem 5.000 sau 10.000 de euro și apoi ne-am dat seama că ne putem permite o casă. Și apoi ne-am mutat în casa asta”, a spus Mircea Bravo.

După un tur al casei, s-a oprit în sufragerie, loc pe care îl consideră cel mai important. Aici, comediantul a amenajat și un un loc unde așteaptă cu nerăbdare să se joace cu fetița lui.

Are milioane de fani

„Spun că cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria, pentru că în dormitor mi se pare că dormi, nu trebuie să ai multe pretenții. În dormitor doar te pui și dormi, dar în living, aici se adună familia și trebuie să îți vină să stai, practic apoi nu există comunicare în familie”, a adăugat el.

Originar din localitatea Beclean (județul Bistrița Năsăud), Mircea Bravo a studiat Facultatea de Drept la Cluj. Nu a profesat în acest domeniu, în schimb a reușit să-și construiască un nume după ce a început să posteze clipuri scurte cu momente comice. A avut succes, iar în scurt timp aproape un milion și jumătate de oameni au început să-l urmărească pe You Tube și aproape 3,5 milioane pe Facebook. În total, un simplu calcul matematic arată că ar fi vorba de aproape 5 milioane de admiratori.

Fanii comediantului, deloc puțini, s-au grăbit să-l felicite pe rețelele sociale. 

„Să o stăpâniți sănătoși! Ești un om modest, prietenos, transparent și extrem de deschis. Felicitări pentru muncă ta cu care ne descretesti frunțile. Să îți trăiască fetiță și soția! Toate cele bune Mircea”, i-a scris cineva.

Bravo Mircea! Ești cel mai fain om din Youtub-ul românesc. Toate urările de bine ăatre tine să vină!”, a fost alt mesaj.  „Ha, că e fain. Chiar ești un influencer și încă unul cinstit, muncitor, deci meriți o casă faină. Să o stăpâniți sănătoși!”, i-a scris altineva.

Alt internaut a remarcat stilul original și modestia lui Mircea Bravo, într-o lume a influencerilor care sunt de regulă lipsiți de aceste calități. „Superbă prezentarea. Foarte «umană». Mai există și așa ceva în lumea asta plina de fals a «vip-urilor»."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite