Cum ajung prin spitale fanii plăcerilor anale: ce îşi mai introduc oamenii în rect pentru a se satisface FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiecte casnice, mâncare, articole sexuale, legume şi chiar şi sticle cu lichid fac obiectul plăcerilor ciudate cu care oamenii se satisfac anal, dar care lasă medicii uimiţi după ce văd radiografiile.

Cazul recent al britanicei Emma Phillips, căreia i-a rămas un vibrator înţepenit în posterior după o noapte romantică alături de iubitul ei, a oferit jurnaliştilor de la „Mirror“ să rememoreze o serie de întâmplări nefericite care i-au băgat în spital pe fanii plăcerilor anale.

Jurnaliştii britanici notează că, printre obiectele înţepenite în rect se regăsesc, cel mai frecvent vibratoarele, din care la radiografie se văd clar bateriile şi motorul (foto 1), inclusiv vibratoarele improvizate (foto 2), dar şi tuburile de deodorant cu bilă, (foto 3) sau tuburile de spray (foto 4)

image

1. Jucărie sexuală cu baterii la vedere FOTO „Mirror“ 

image

2. Obiect improvizat în anusul unui bărbat FOTO „Daily Mail“ 

image

3. Deodorant într-un loc nepotrivit FOTO „Mirror“ 

image

4. Cutie de aerosoli FOTO „Mirror“ 

Unii vin cu explicaţii năucitoare, aşa cum a fost cazul unui britanic de 40 de ani, care a pretins că a alunecat în timp ce gătea mâncare malaysiană şi a căzut pe un făcăleţ care i s-a înfpt în dos (foto 5)

image

5. Mojar înfipt FOTO „Mirror“ 

Există şi excentrici care au încercat să-şi provoace plăcere cu obiecte mai groase, cum ar fi o sticlă de plastic (foto 6), un borcan cu cafea instant (foto 7) sau o vânătă (foto 8)

image

6. Sticlă cu dop FOTO „Mirror 

image

7. Borcan de cafea FOTO „Mirror“ 

Este citat şi cazul ciudat al unei femei care a ajuns pe masa de operaţie după ce şi-a introdus în rect un ou (foto 9), ca tratament paliativ al unor disconforturi. „Cum 65 de ani, localnicii din zonele izolate, mai ales în zonele în care nu existau unităţi medicale, obişnuiau să îşi introducă ouă în rect cu scopul de a scăpa de a numite neplăceri“, spune un radiolog. 

image

8. Forma unei vinete la radiografie FOTO „Mirror“ 

image

9. Ouă FOTO „Mirror“ 

„Scoaterea acestor obiecte poate să fie provocatoare, ţinând cont de dimensiune şi de forma lor, dar şi de poziţionarea lor în corp. Dacă este posibil, ar trebui să fie scoase prin anus, deşi în unele cazuri se poate apela la laparatomie (n.r. - operaţie chirurgicală care constă în deschiderea peretelui abdominal şi a peritoneului)“, spune acelaşi radiolog. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite