Craiova: Ce mai mănâncă studenţii căminişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meniurile la cantine se îmbunătăţesc în funcţie de solicitări. La unele cantine sunt disponibile, în fiecare zi, 30 de feluri de mâncare. La altele tinerii îşi aduc eugenia de acasă, ca desert.

Cartofi prăjiţi, nature, gratinaţi şi piure: sunt preparatele care, de şase luni, nu lipsesc de la cantina Agronomiei. Ca alternativă pentru cei care se satură de cartofi: ficăţei, cârnăciori şi orez. Porţii mici, neîndestulătoare, susţin studenţii. Unii dintre tineri vin de acasă cu eugeniile, ca desert. La Agronomie, de anul trecut, nu se mai servesc prăjituri. Tinerii spun că o amandină le mai îndulcea viaţa şi că niciodată nu au regretat când plăteau 10 lei, pentru prânz.

Cei mai mulţi îşi amintesc cu nostalgie de vremurile când se săturau din ciorba de burtă şi când vedeau topindu-se ciocolata pe eclere. Acum privesc resemnaţi spre pilaf şi salata de varză. Pun deoparte câţiva lei pentru suplimentele alimentare de după-amiaza pentru că, adaugă ei, întotdeauna le vâjîie stomacul de foame, pe la ora 17.00.

Mai multe amănunte în Adevărul de Seară Craiova.

Societate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite