Coronavirus. Cazul 39, un bărbat din Constanţa. Acesta declară că nu a călătorit în afara ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

România a ajuns la 39 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Ultimul caz este cel al unui bărbat de 52 de ani din Constanţa. Acesta declară că nu a avut contact cu o persoană infectată şi nici nu a călătorit în această perioadă.

O femeie de 54 de ani din Capitală, contact al pacientului internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din România. Fostul poliţist, care a ascuns faptul că a călătorit în afara ţării, a infectat până acum 8 persoane din Bucureşti.

Pacientul 38 din România este o femeie, 54 ani, contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”, au anunţat autorităţile miercuri seară.

Un bărbat de 47 de ani din Bucureşti care a călătorit la Stuttgart între 26 februarie şi 2 martie a devenit, oficial, cazul cu numărul 37 de infectare cu noul coronavirus. Bărbatul prezenta simptome de pe 06 martie şi este internat la Spitalul Victor Babeş. Cazul cu numărul 36 de infectare cu noul tip de coronavirus este un bărbat din Bucureşti, de 56 ani, care a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie 2020. Starea acestuia s-a agavat marţi noapte, când a prezentat simptome specific şi a fost internat în ATI la Spitalul „Victor Babeş”.

Alte trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri după-amiază, numărul cazurilor ajungând astfel la nivel naţional la 35. Este vorba despre: un bărbat de 55 ani, din Bucureşti, care a fost în contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un bărbat de 31 ani tot din Bucureşti, aflat în autoizolare şi de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosită pe data de 08 martie din Italia.

Cazul numărul 31 de infectare cu coronavirus a fost confirmat, miercuri dimineaţă, fiind vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iaşi, internat încă de pe 10 martie. El ar fi revenit din Veneţia pe 2 martie. Astfel, bilanţul a ajuns la 31 de români infectaţi, iar din aceştia şase au fost declaraţi vindecaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite