Companii celebre caută lichidatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile Transport Feroviar SA şi Gelsor SA, aflată în trecut în portofoliul lui Sorin Ovidiu Vîntu, figurează pe situl ANAF ca fiind în insolvenţă.

Mai multe companii celebre figurează pe o listă a debitoarelor aflate în insolvenţă, publicată pe situl Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Potrivit anunţului, ANAF a declarat deschisă sesiunea depunerii dosarelor de către practicienii înregistraţi, în vederea desemnării agenţilor care să se ocupe de procedurile juridice de insolvenţă.

Pe lista companiilor ce apar în anunţul de pe situl ANAF figurează la loc de cinste şi câteva companii cu nume răsunătoare. La capitolul companii de stat pot fi găsite Compania de Transport Feroviar S.A. şi Centrala Electrică de Termoficare Braşov. Pe aceeşi listă poate fi regăsită şi celebra S.C. Gelsor S.A., companie implicată în scandalul FNI şi aflată cândva în imperiul financiar al lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Un alt nume important aflat în insolvenţă este Delta Addendum Asigurari Generale S.A, companie a cărei autorizaţie de funcţionare a fost retrasă de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) în ianuarie 2011. Interesant este faptul că fostul director al companiei, Maria Paşa, a fost promovată între timp, după declararea insolvenţei, în funcţia de director economic al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), cel care gestionează întregul program de asigurare obligatorie a locuinţelor din România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite