Cele mai bune hoteluri din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune hoteluri din Antalya. Foarte mulţi turişti români preferă să-şi petreacă vacanţele în staţiunile din Antalya
Cele mai bune hoteluri din Antalya. Foarte mulţi turişti români preferă să-şi petreacă vacanţele în staţiunile din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Turcia e una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru români. Unele dintre cele mai apreciate hoteluri se află în staţiunile din Antalya, atât prin prisma preţurilor accesibile, cât şi a condiţiilor oferite turiştilor. Antalya oferă hoteluri de o calitate superioară, curse charter şi garanţia unui sejur cu o vreme excelentă.

În Antalya vremea de plajă începe în luna mai şi se sfârşeşte abia în octombrie. Din acest motiv, sute de mii de turişti vin anual în aceste locuri. Pentru cei care nu suportă căldura foarte mare, lunile mai, iunie, septembrie şi octombrie sunt cele mai potrivite pentru un sejur reuşit. În iulie şi august temperaturile ating nivelul maxim, adică chiar şi peste 42 de grade Celsius la soare.

Este dificil de făcut un top al celor mai bune hoteluri din Antalya fără a nedreptăţi altele. Asta pentru că nimeni nu ştie exact câte hoteluri sunt în Antalya şi asta nu pentru că statisticile oficiale ar avea lacune ci pentru că în zonă, foarte vastă, apar zilnic resorturi noi.

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Ce staţiune alegem?

Din salba de staţiuni aflate pe litoralul turcesc al Mediteranei mai multe ies în evidenţă pentru condiţiile deosebite oferite turiştilor, potrivit blog.jeka.ro.

Lara-Kundu este o staţiune aproapiata de aeroport ceea ce o face o destinaţie preferată de familiile cu copii mici. Aici găsiţi hotelurile calitate superioară din lanţul Delphin şi Royal.

Belek – staţiunea este cunoscută pentru hotelurile de lux şi centrele SPA la fel de pretenţioase. Tot aici este locul preferat al celor care joacă golf deoarece staţiunea nu duce lipsa de astfel de facilităţi.

Alanya – preferată celor cu un buget mediu. Deşi nu la fel de luxoase ca hotelurile din Lara sau Belek, hotelurile din Alanya oferă servicii bune la preţuri avantajoase.

Kemer- este o zonă căutată în special de cei care preferă să stea mai mult la piscină şi să admire peisajul, pentru că plaja staţiunii este cu pietricele. Pe de altă parte este zona unde căldura este mai uşor de suportat în iulie şi august datorită zonei muntoase.

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Cum alegem locul de cazare

Potrivit blog.jeka.ro, pentru un buget mediu cele mai căutate hotelurile sunt: din Alanya (Delphin Botanik, Long Beach, Saphir Resort&amp) şi cele din Side (Aydinbey King’s Palace, Silence Beach, Fulya).

Pentru calitatea foarte bună a serviciilor şi pentru facilitatiile oferite copiilor: hotelurile Delphin Imperial, Delphin Palace Deluxe Collection, Royal Wings, Royal Holiday Palace.

Cei care preferă hotelurile luxoase au la dispoziţie Cornelia Diamond, Calista, Gloria Serenity, Maxx Royal în Belek, Alibey Resort în Side, Gural Premier Tekirova, Vertia Luxury Resort în Kemer.

Hoteluri cu un raport foarte bun calitate-preţ sunt cele din lanţul Papillon, în Belek.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite