Cele 106 ambulanţe achiziţionate pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate, fiind date în comodat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IGSU
FOTO IGSU

Cele 106 ambulanţe achiziţionate pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate, cu patru luni mai devreme decât se prevedea, ele fiind date în comodat SABIF. Valoarea totală a achiziţiei s-a ridicat la 8,7 milioane de euro, anunţă Primăria Capitalei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită, prin Contract de împrumut de folosinţă (comodat), a celor 106 ambulanţe de urgenţă care au facut obiectul contractelor de furnizare încheiate în august 2018. 

Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

"Cele 106 ambulanţe pe care le-am achiziţionat pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost livrate! Mai mult decât atât, deşi în momentul semnării contractului, termenul asumat a fost finele lunii iulie 2019, am reuşit, faţă de termenul iniţial agreat, să avem aceste ambulanţe cu aproape 4 luni mai devreme. Următorul pas este predarea către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a celor 106 ambulanţe, în baza contractului de comodat. Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 5 ani. Valoarea totală a achiziţiei s-a ridicat la 8,7 milioane de euro, dintre care 7 milioane pentru cele 89 de ambulanţe de tip B şi 1,7 milioane euro pentru cele 17 de tip C", a spus primarul general, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei afirmă că, în momentul de faţă, circa 80% din parcul auto al SABIF este depăşit, o mare parte din ambulanţe fiind vechi, cu durata de folosinţă îndeplinită. Astfel, ambulanţele care nu mai fac faţă vor fi înlocuite cu cele noi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite