Aproape 400 de posturi ar putea fi ocupate la Institutul Fundeni şi Institutul Oncologic Iaşi, dacă sunt bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 400 de posturi rămase vacante la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti şi la Institutul Oncologic Iaşi ar putea fi ocupate în 2013, cu condiţia încadrării în cheltuielile de personal aprobate.

Prin proiectul de hotărâre de Guvern, propus de Ministerul Sănătăţii, se aprobă ocuparea, în 2013, a 397 de posturi vacante de personal de specialitate medico-sanitar, auxiliar sanitar, tehnic-administrativ şi muncitori, existente la Institutul Regional de Oncologie Iaşi şi la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti.

Astfel, vor putea fi ocupate, dacă sunt bani pentru plata salariilor, 185 de posturi la Institutul Regional de Oncologie Iaşi, dintre care 123 pentru personalul de specialitate medico-sanitar, 51 pentru personalul auxiliar sanitar şi 11 pentru personalul tehnic, economic, de secretariat şi administrativ şi muncitori.

Pentru Institutul Clinic Fundeni Bucureşti vor putea fi ocupate 212 de posturi,  dintre care 118 pentru personal de specialitate medico-sanitar şi  94 pentru personalul auxiliar sanitar.

Proiectul de act normativ este în dezbatere publică până pe 29 iunie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite