4 lucruri de făcut pentru organizaţii şi liderii lor în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrurile nu se sfarsesc odata cu luarea unei decizii. E nevoie sa mergem mai departe de atat. FOTO Arhivă
Lucrurile nu se sfarsesc odata cu luarea unei decizii. E nevoie sa mergem mai departe de atat. FOTO Arhivă

Se vorbeşte mult la început de an despre rezoluţii; despre liste cu dorinţe şi planuri pentru anul care abia începe. Dar cum stau lucrurile în cazul executivilor? Ce ar fi indicat să se afle pe lista priorităţilor organizaţionale şi cum pot ajunge liderii să le şi ducă la îndeplinire, nu doar sa le scrie în agendă?

Din ce am observat, 2014 a fost anul marilor decizii. Companiile alaturi de care am lucrat anul trecut au trecut, intr-o masura sau alta, prin procese de reorganizare, restructurare, simplificare. Daca marile hotarari au fost deja luate, e timpul ca, in 2015, planurile sa fie implementate. Insa nu oricum: e nevoie ca echipele organizationale sa isi regaseasca bucuria si motivatia de a le duce pana la capat.

Mediul organizational de anul acesta aduce cateva lucruri in plus de care e nevoie sa tinem cont. Pe de o parte, vorbim de necesitatea unei infuzii de energie, angajament si pasiune pentru a pune deciziile in miscare, cu aceleasi resurse. Pe de alta parte, e important ca executivii sa isi dea seama ca au nevoie sa ii aduca pe oameni in jurul lor si sa construiasca impreuna cu acestia. 2015 este anul in care lucrurile ar trebui sa se aseze, iar oamenii sa isi recastige increderea si sa se dedice mai mult.

Aflaţi care ar fi cele 4 lucruri pe care ar fi bine ca organizatiile si liderii lor sa le faca in 2015 în articolul de pe www.wall-street.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite