Stafidele dau energie

0
0

Stafidele sunt recomandate persoanelor cu imunitatea scăzută, datorită conţinutului ridicat de vitamine (A şi B) şi minerale (calciu, magneziu, potasiu, iod, fier). Aceste fructe tonice sunt

Stafidele sunt recomandate persoanelor cu imunitatea scăzută, datorită conţinutului ridicat de vitamine (A şi B) şi minerale (calciu, magneziu, potasiu, iod, fier).

Aceste fructe tonice sunt benefice în bolile pulmonare, renale şi în astenii.

Efectele consumului sunt vizibile după câteva zile de tratament. Aceste tonice contribuie la păstrarea acuităţii vizuale până la vârste înaintate.

Reţeta săptămânii

Sarmale cu stafide

Timp de preparare: o oră

Calorii: 250 per porţie

Ingrediente: 100 g stafide, 200 g orez brun, 3 cepe, 600 ml suc de roşii, 3 ouă,200 g morcovi, busuioc, verdeaţă, ulei.

Preparare. Ceapa se căleşte în uleiul amestecat cu 500 g apă. Se adaugă orezul, morcovul ras, stafidele, ouăle, verdeaţa şi busuiocul. Din amestec se fac sarmale, care se pun la fiert. Către final, se adaugă sucul de roşii.



Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite