Pigmentul violet din alimente,remediul naturii pentru cancer
0Un organism sănătos are nevoie de toată gama de nutrimenţi, motiv pentru care se recomandă o dietă echilibrată şi vastă. Alimentele de culoare închisă îţi oferă o doză de antioxidanţi de calitate.
Cercetătorii au ajus la concluzia că o cantitate mare de antioxidanţi este benefică organismului tău ajutând la menţinerea funcţionării în parametri optimi.
Cele mai bune alimente de culoare violet sunt smochinele, prunele, murele, ceapa violet, varza, fiind considerate un adevărat medicament al naturii ce îţi stă la dispoziţie.
Secretul pigmentului violet
Culoarea violet este dată de cantitatea de flanoid şi resverator pe care acestea o conţin. Principala calitate a acestor substanţe este aceea că ajută la scăderea tensiunii arteriale, la relaxarea pereţilor arteriali, ceea ce permite o mai bună circulaţie sangvină.
Polifenoli ajută la reducerea inflamaţiilor din organism, problemă ce poate sta la baza anumitor afecţiuni ale inimii dar şi la instalarea diabetului.
Află mai multe despre alimentele violet pe clicksanatate.ro