Articol publicitar

Cum se accesează programul de screening al cancerului de sân

Publicat:

Examinarea în programul de screening este gratuită. Acestea se realizează la unele unități medicale din zonele vizate de proiect care au intrat în rețeaua de screening si care sunt în continuă creștere sau la unitatea mobilă de mamografie care încercă să ajungă la cât mai multe femei care locuiesc în zone mai îndepărtate de orașe, localități din mediul rural, sate care sunt la distanță mare de localitatea reședință de județ. Informează-te!

imagine generala san jpg

Programează-te pentru un test gratuit de depistare a cancerului de sân!

Mai multe informații găsiți pe site-ul proiectului www.pentrutine.eu, accesând pagina de Facebook „Pentru Tine sau la TelVerde (număr gratuit) 0800 410 020

Proiect „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Contract de finanţare nr. POCU/259/4/9/120799 și implementat de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat!

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite