„Centrul Steluţelor“, locul unde copiii aflaţi în situaţii de risc beneficiază gratuit de consiliere şi terapie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de terapie prin joacă şi artă din cadrul "Centrului Steluţelor" FOTO Asociatia M.A.M.E.
Sala de terapie prin joacă şi artă din cadrul "Centrului Steluţelor" FOTO Asociatia M.A.M.E.

Copiii grav bolnavi sau cei proveniţi din medii defavorizate ai căror părinţi nu au posibilităţi materiale pentru a le asigura o viaţă decentă au acces gratuit la şedinţele de logopedie, terapie prin joacă şi alte activităţi oferite în cadrul „Centrului Steluţelor“, inaugurat în Bucureşti de o organizaţie non-profit.

Asociaţia M.A.M.E. anunţă lansarea proiectului „Centrul Stelutelor – centru social de suport şi recuperare destinat copiilor aflaţi în situaţii de risc“, finanţat printr-un grant nerambursabil în valoare de peste 145 de mii de euro.

Proiectul are drept obiectiv acordarea sprijinului pe termen lung, prin servicii de suport şi recuperare, copiilor cu boli grave şi celor care provin din medii defavorizate.

În cadrul centrului aceştia pot beneficia de servicii de informare şi îndrumare, asistenţă socială, consiliere psihologică individuală şi de grup, consiliere medicală, consiliere nutriţională, consiliere juridică, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emoţionala, kinetoterapie, precum şi ergoterapie.

Sala de consiliere psihologică din cadrul Centrului Steluţelor FOTO Asociaţia M.A.M.E.

Centrul Stelutelor

40 de copii deja beneficiază de aceste servicii, iar pentru perioada următoare, până pe 30 aprilie 2016, Centrul Steluţelor va avea capacitatea şi va putea oferi asistenţă pentru un număr total de 150 de copii.

Sala de kinetoterapie din cadrul Centrului Steluţelor FOTO Asociaţia M.A.M.E.

Centrul Stelutelor
Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite