Prognoza meteo joi, 8 august. Temperaturile cresc în mare parte din țară. Unde apare instabilitatea atmosferică

0
Publicat:

Temperaturile cresc din nou în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat averse. Gradele din termometre vor indica în general între 29 și 33 de grade.

Vreme caldă în România FOTO: Shuterstock
Vreme caldă în România FOTO: Shuterstock

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 8 august 2024. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele specifice acestei perioade din an și mai ridicate decât cele de ieri, însă în unele zone vom avea parte de instabilitate atmosferică.

Totuși, se vor înregistra și valori mai ridicate decât este specific pentru această perioadă din an în regiunile vestice și sud-vestice și local în centrul și estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice, în general apropiat de cel normal în nord-est, iar în rest va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

În București, vremea va fi una bună și caldă, cu temperaturi mai ridicate față de ziua anterioară. Gradele din termometre vor indica 31-32 de grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații, iar vântul va sufla slab.

Vremea la munte și pe litoral

Temperaturile cresc și în zonele de munte. În Carpații Orientali se mai adună norii. Apar și câteva reprize de ploaie.

Pe Litoral, vremea începe să se încălzească, temperaturile vor fi în creștere. Dacă dimineața pot să apară ceva înnorări, poate și câțiva stropi de ploaie, după amiază va fi soare. Vântul rămâne destul de insistent și temperaturile urcă până la 29 de grade.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite