Vizita președintelui Iohannis la Spitalul Floreasca a creat furie. „Să stea două zile în salon unde a stat mama” VIDEO

0
Publicat:

Vizita președintelui Klaus Iohannis Klaus la Spitalul Floreasca a creat nemulțumiri în rândul aparținătorilor, care nu și-au putut vizita rudele internate acolo. O femeie i-a transmis un mesaj usturător președintelui.

Vizita președitelui la Spitalul Floreasca  FOTO Inquam Photo
Vizita președitelui la Spitalul Floreasca FOTO Inquam Photo

Președintele Klaus Iohannos a vizitat marţi Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. La finalul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis, care a mers să vadă victimele incendiului de la Crevedia, o femeie i-a transmis acestuia „să stea două zile în salon unde a stat mama” „Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis şi mama stă de la 11.00 să aştepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe şi voi îl aplaudaţi pe Iohannis? Ruşine poporului român, ruşine toleranţei, ruşine vouă că staţi în tăcere şi acceptaţi voi această umilinţă. Nu faceţi nimic pentru noi şi generaţiile viitoare. Doar sunteţi martori tăcuţi. Ruşine poporului român!”, a spus femeia la finalul vizitei preşedintelui Iohannis la Spitalul Floreasca.

„Mă nemulțumește umilința pe care noi o tolerăm”

Întrebată despre ce o nemulțumește, femeia a răspuns: „Mă nemulţumeşte umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Ştiţi ce fac? Suportă în tăcere şi plâng şi spun în spate, nu în faţă”, a spus ea. Apoi a mai relatat despre neajunsurile din spital, printre care sistemul de ventilație care „este nefuncțional de multă vreme”.

Asistentele stau în nişte condiţii execrabile din punctul de vedere al condiţiilor de ventilaţie, infirmierele, de asemenea, curg transpiraţiile pe ele, ca să îi dea mamei mele medicaţie şi să îi schimbe pampersul”, a mai arătat ea.

Întrebată ce mesaj ar avea pentru preşedintele Iohannis, aceasta a spus: ”Să stea două zile în salon unde a stat mama, asta îi doresc”, şi a arătat că într-un salon sunt opt pacienţi. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, după vizitarea răniţilor din incendiul de la Crevedia, că „am avut tragedie după tragedie. Este inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite