VIDEO Trupul Cristinei Ţopescu, depus la capela cimitirului Bellu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
topescu cimitir

Sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu a fost depus miercuri, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu) din Capitală, unde zeci de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu.

La capela Cimitirului Bellu din Bucureşti, membrii familiei, prieteni şi colegi de breaslă ai jurnalistei au venit să-şi ia rămas-bun. Preşedintele Klaus Iohannis şi Familia Regală a României au trimis coroane de flori în semn de omagiu.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa din Otopeni duminică, în jurul orei 22.00. Cel mai probabil, prezentatoarea de televiziune a murit în preajma Anului Nou, în cursul nopţii, în urma unui infarct, potrivit unor surse medico-legale. Jurnalista, care avea 59 de ani, a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă. Deocamdată, nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morţii, iar rezultatele finale vor fi gata în următoarele săptămâni.

Potrivit dorinţei manifestate în timpul vieţii, Cristina Ţopescu va fi incinerată. Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Oamenii îşi iau rămas bun cu ochii plini de lacrimi de la fosta prezentatoare de televiziune. La capelă sunt aşteptaţi cei care o cunosc, prieteni şi colegi de breaslă, dar şi românii care au admirat-o din faţa micului ecran.

La priveghiul Cristinei a ajuns, printre primii, mama acesteia, venită de la Oradea să o vadă pentru ultima oară pe fiica ei şi să se roage la căpătâiul acesteia pentru odihna veşnică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite