VIDEO Senatoarea grevistă Cristiana Anghel: „E posibil să mă leg de gardul Parlamentului cu lanţuri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta învăţătoare grevistă Cristiana Anghel a venit la mitingul de la Cotroceni şi s-a întâlnit cu alegătorii
Fosta învăţătoare grevistă Cristiana Anghel a venit la mitingul de la Cotroceni şi s-a întâlnit cu alegătorii

Cristiana Anghel a fost, conform spuselor sale, "singurul parlamentar PC prezent" la "plimbarea" din jurul palatului Cotroceni. Senatoarea a stat de vorbă cu mai mulţi oameni, dar şi cu "Adevărul".

Printre participanţii la "plimbarea" de la Cotroceni de ieri după-amiază s-a numărat şi senatoarea grevistă, Cristiana Anghel de la Partidul Conservator. După ce a discutat minute în şir cu oamenii strânşi lângă palatul prezidenţial, fosta învăţătoare a declarat pentru Adevărul că ia în calcul inclusiv o nouă grevă a foamei.

"Nu ştiu ce voi face, e posibil orice. E posibil, cum zic unii, să mă leg şi de gardul Parlamentului cu lanţuri. Dar oricum, de tăcut nu pot să tac. Şi nu pentru faptul că este domnul Voiculescu", a declarat pentru Adevărul senatoarea grevistă.

Aceasta a mai precizat şi că intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, "care a tăcut ca un peşte". Senatoarea PC a mai spus că procesul lui Dan Voiculescu este "cel mai mare abuz din România" şi că îşi reproşează, într-un moment de sinceritate, că "de un an şi jumătate sunt în Parlament şi constat că n-am făcut nici măcar o zecime din ce mi-am propus şi din ce am promis".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite