VIDEO Captură de cocaină şi heroină. Cum operau traficanţii de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un traficant de droguri a ajuns după gratii, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. Bărbatul avea asupra sa aproximativ 1,2 kilograme de cocaină, 500 de grame de heroină, 30 de kilograme de tutun şi 10.000 de euro.

Flagrantul a fost organizat pe ruta Bucureşti - Sibiu, în noaptea de 25 spre 26 octombrie, poliţiştii acţionând pentru destructurarea unei grupări specializate în procurarea din afara ţării, introducerea în ţară şi distribuţia de droguri de mare risc(cocaină şi heroină), pe raza capitalei, în cluburi şi localuri de lux.

Astfel, pe autostrada A1, între localităţile Săliştea şi Sibiu, poliţiştii au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din Bucureşti, în timp ce se deplasa cu autoturism, având disimulată, într-un colet aflat în portbagaj, cantitatea aproximativă de un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, care a fost ridicată pentru cercetări. De asemenea, au fost ridicate pentru cercetări un telefon mobil cu cartelă sim şi 4.000 de lei.

Drogurile aduse din Olanda

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost procurate din Olanda, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

În continuare, poliţiştii antidrog au făcut două percheziţii domiciliare pe raza Sectorului 2 Bucureşti şi în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, la locuinţele folosite de bărbat.

La percheziţia din localitatea Fundeni, poliţiştii au descoperit aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol cu proiectil de cauciuc, care figura ca fiind furat, aproximativ 30 kg. de tutun vrac, tuburi de ţigarete, filtre, ambalaje, etichete si alte materiale folosite la confecţionarea ţigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei  şi 200 de coroane daneze.

Traficantul a fost prezentat judecătorilor, care au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Captură de cocaină şi heroină aduse din Olanda

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite