Victima lui Manţog, deshumare cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deshumarea cadavrului bărbatului decedat în urma unui accident produs de Ionel Manţog, directorul Complexului Energetic Turceni, s-a lăsat cu scandal ieri. Rudele lui Constantin Frăţilă, mort la sfârşitul anului trecut, s-au năpustit asupra anchetatorilor şi le-au reproşat că nu-l lasă să se odihnească în pace în mormântul aflat în cimitirul din satul Lupoaia.

Procurorul Gheorghe Covei de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a declarat că, la reexaminarea cadavrului, nu s-au constatat urme de fractură craniană.

„Am decis să se facă această deshumare pentru că au apărut noi elemente, un set de fotografii făcute în momentul în care cadavrul a fost adus la spital, în care se observă o rană la cap. Am vrut să vedem dacă a fost vorba de o fractură care ar fi putut să ducă la deces. Până acum a fost efectuat doar un raport de necropsie în care se arată că decesul a survenit în urma infarctului", a declarat Gh. Covei. Expertiza medicală va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală Craiova.

Victoria Frăţilă, soţia decedatului, rănită şi ea în accidentul auto de la sfârşitul anului trecut, a spus că bărbatul nu trebuia deshumat: „Durerile sufleteşti vor fi toată viaţa. Nu trebuia să fie dezgropat pentru că ne răscoleşte sufletele".

"Durerile sufleteşti vor fi toată viaţa. Nu trebuia să fie dezgropat pentru că ne răscoleşte sufletele."
Victoria Frăţilă
soţia decedatului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite