„Vă vede toată lumea“: imagini de la violenţele din 10 august, difuzate pe un ecran din aeroportul din Geneva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

La o lună de la violenţele din timpul mitingului diasporei, pe aeroportul din Geneva au fost difuzate imagini de la protestul din 10 august, pentru ca ele să fie văzute de oameni din toată lumea.

Comunitatea Declic a cumpărat acest spaţiu în aeroportul din Geneva pentru un spot care surprinde imagini de la protestul diasporei din Bucureşti. 

„Vă vede toată lumea. Toată lumea trebuie să ştie ce s-a întâmplat la Bucureşti pe 10 august, că a trecut aproape o lună în care nu există niciun responsabil pentru violenţele de atunci, nicio demisie“, este mesajul transmis de o româncă din cadrul comunităţii formate din sute de mii de oameni obişnuiţi, care trăiesc în România sau în diaspora, şi care militează pentru o societate mai dreaptă. 

Mesajul lor pentru membrii Guvernului este: „Vă vedem de peste tot şi în curând toată lumea vă va vedea. Nu suntem o republică bananieră, suntem oameni civilizaţi“. 

Aceste imagini au ajuns şi la Michelle Bachelet, fostul preşedinte al Republicii Chile, actual comisar ONU pentru Drepturile Omului. Peste 80 000 de români au semnat o petiţie prin care cer ONU să ancheteze violenţele din 10 august. 

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite