UPDATE VIDEO Mai multe accidente, produse miercuri dimineaţă din cauza vremii. Accident grav în Teleorman, unde a fost activat planul roşu de intervenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe accidente s-au produs, miercuri dimineaţă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Planul roşu de intervenţie a fost activat în Teleorman, unde un autoturism şi un microbuz de transport de persoane s-au ciocnit. La faţa locului au fost mobilizate echipaje de intervenţie şi o autospecială de stingere.

UPDATE Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 6F. Doar patru persoane, care erau în autoturism, vor fi transportate la spital, restul primind asistenţă medicală la faţa locului. 

„Planul roşu a fost dezactivat”, transmite IGSU.

UPDATE Un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane a avut loc în Teleorman. 

Din primele informaţii, 13 persoane sunt implicate în accest accident, însă niciuna nu este încarcerată. 

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, la faţa locului fiind mobilizate o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă de transport victime multiple şi şapte ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă. 

Imagine indisponibilă

UPDATE Două persoane au fost rănite, miercuri, pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, unde un autoturism s-a răsturnat ca urmare a acvaplanării. Circulaţia rutieră este restricţionată la această oră.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 34, pe sensul de mers către Ploieşti, unde un autoturism s-a răsturnat ca urmare a acvaplanării şi a intrat în glisiera mediană. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite uşor. 

La această oră, circulaţia rutieră este blocată pe a doua bandă, estimându-se reluarea traficului în aproximativ 30 de minute.

În prezent plouă puternic, iar vizibilitatea este mult redusă.

Accident între două autotrenuri, un rănit 

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 13, în localitatea Chendu, iar cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară.

În urma impactului, şoferul unuia dintre autotrenuri a fost grav rănit, fiind preluat de o ambulanţă.

Unul dintre TIR-uri era încărcat cu sticle şi butoaie cu bere, care s-au împrăştiat pe şosea. 

Circulaţia rutieră este oprită momentan pe ambele sensuri de mers. Conform Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, la faţa locului trebuie adusă o macara pentru a elibera drumul, în condiţiile în care s-a răsturnat un cap tractor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite