UPDATE Un bărbat de 35 de ani a fost găsit înjunghiat mortal în propria locuinţă. Iubita acestuia a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii bucureşteni investighează un caz de moarte suspectă     FOTO Adevărul
Criminaliştii bucureşteni investighează un caz de moarte suspectă     FOTO Adevărul

Criminaliştii bucureşteni investighează modul suspect în care un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a murit înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iubita acestuia, cu care tânărul locuia în apartament, este momentan audiată de anchetatori.

UPDATE Iubita victimei a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit surselor citate, sâmbătă seara, bărbatul şi iubita acestuia au fost vizitaţi de un prieten, în locuinţa lor din strada Agrig, sectorul 2 al Capitalei. După plecarea vizitatorului între cei doi a izbucnit o ceartă.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, le-a declarat poliţiştilor că bărbatul ar fi fost gelos, între ei având loc o ceartă. Ea ar fi  ieşit din casă să fumeze în faţa blocului, iar când s-a întors în locuinţă l-ar fi  găsit pe bărbat înjunghiat, a mai spus femeia.

Caz de moarte suspectă

„Este un caz de moarte suspectă. Cei doi, împreună cu prietenul care i-a vizitat în acea seară, au consumat băuturi alcoolice până târziu, aproape de unu noaptea.După plecarea amicului, între victimă şi iubita lui  a urmat o ceartă din motive de gelozie. Fata ar fi coborât în faţa blocului să fumeze, iar când s-a întors- din declaraţiile ei, după vreo zece minute- şi-a găsit iubitul înjunghiat. Cazul a fost preluat de Parchet“, au declarat pentru adevărul.ro surse din cadrul poliţiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite