UPDATE Patru dintre tinerii implicaţi în conflictul de miercuri dimineaţă, reţinuţi. O parte dintre ei sunt elevi la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru dintre cei nouă tineri ridicaţi miercuri de poliţie, după ce au fost implicaţi într-un conflict pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Toţi cei nouă tineri, o parte dintre ei elevi în cadrul Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida“, sunt urmăriţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru fiind cercetaţi şi pentru port ilegal de armă albă.

UPDATE  Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, patru dintre cei nouă tineri ridicaţi miercuri de Poliţie după ce s-au încăierat cu cuţite au fost reţinuţi. Ei vor fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 2, cu propunerea de arestare preventivă.

Doi dintre cei reţinuţi au vârsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al patrulea, 20 de ani, au precizat sursele citate.

UPDATE: Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), a confirmat că în incidentul care a avut loc miercuri dimineaţă au fost implicaţi şi elevi ai Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida”. ”Altercaţia a avut loc în afara liceului, aşadar Poliţia este abilitată să facă cercetări în acest caz. Aşteptăm şi noi să aflăm despre ce elevi este vorba, nici directoarea colegiului nu ştia, nu ştim câţi sunt elevi ai colegiului”, a explicat Banu.

Inspectorul a mai spus că a mai avut loc un incident ieri la ”Dimitrie Leonida”, însă nu de aceeaşi amploare şi că acum aşteaptă detaliile de la Poliţie, urmând să facă şi ei verificări în cadrul Colegiului.

Deocamdată, nu se cunosc circumstanţele de la care a izbucnit scandalul între cei opt adolescenţi şi nici dacă aceştia învăţau la acelaşi liceu.

„Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani au venit pe picioarele lor la noi la spital, fiind însoţiţi de forţele de ordine. Unul dintre aceştia este internat pe secţia de neurochirurgie, însă ceilalţi sunt supuşi investigaţiilor medicale în secţia de primiri-urgenţe. Toţi cei patru tineri sunt stabili, deşi au venit cu plăgi multiple tăiate superficial la nivelul toracelui şi a braţelor”, a declarat pentru adevarul.ro Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Pantelimon.

O parte din tineri sunt elevi ai Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida”, susţin surse din Poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite