UPDATE Călăraşiul, aproape izolat de nămeţi: circulaţia a fost redeschisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele mai importante legături rutiere ale Călăraşiului cu restul ţării au fost închise azi-dimineaţă de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), din cauza depunereilor de zăpadă. Este vorba despre tronsoanele Călăraşi – Lehliu Gară (DN3) şi Călăraşi – Drajna (DN21), pe care se ajunge la Autostrada Soarelui. La ora 12.30 însă, circulaţia a fost redeschisă, a anunţat, într-un nou comunicat, CNADNR.

Restricţie de tonaj eliminată pe Craiova-Calafat

De asemenea, CNADNR menţionează că s-a ridicat restricţia de tonaj de 7,5 pentru DN 56 Craiova – Calafat şi DN 55 Craiova - Bechet. Astfel, precizăm că pe aceste două drumuri naţionale circulaţia este deschisă pentru toate categoriile de vehicule.

„Drumurile vor fi redeschise în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice. CNADNR-SA roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente, dar şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, plasă de lanţuri, lopată) etc.“, se precizează într-un comunicat al administratorului reţelei rutiere naţionale.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet a CNADNR, la secţiunea Situatia Drumurilor Nationale.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite