Un român are de plătit amenzi de mii de euro în Italia. A condus fără permis 4 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul de 34 de ani a ignorat faptul că poliţiştii italieni îi ridicaseră permisul şi a continuat să circule cu autoturismul personal, acumulând numerose amenzi. Oamenii legii au constatat ulterior că nici maşina nu avea asigurare.

Un român în vârstă de 34 de ani, rezident în oraşul italian Bologna, a condus 4 ani fără a avea permis şi a acumulat amenzi în valoare de 6.000 de euro.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că nu a avut de ales, pentru că a fost nevoit să meargă zilnic să-şi ia copiii de la şcoală.

Cu patru ani în urmă, în cursul anului 2017, i-a fost ridicat permisul de conducere de către poliţişti, dar el a continuat să circule la volanul autoturismului personal, care s-a dovedit ulterior că nu avea nici asigurare.

Scuza românului în faţa autorităţilor italiene a fost că era constrâns în fiecare zi să îşi ia copiii de la şcoală cu maşina. 

În final, bărbatul a acumulat amenzi în valoare de 5.996 de euro, pe care trebuie acum să le plătească, scrie Padova Oggi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Spătaru anunţă amenzi drastice pentru furnizorii de energie care nu respectă legea plafonării şi compensării: până la 4% din cifra de afaceri | VIDEO

Amendă de 7.000 de lei pentru şmecherul cu Mercedes care a scuipat şi a înjurat un pieton care-i stătea în cale

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite