Un nou caz de Covid-19 în rândul angajaţilor ANP, la Penitenciarul Codlea. Numărul poliţiştilor de penitenciare infectaţi ajunge la 17

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al ANP de la Penitenciarul Codlea fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, informează un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) dat, marţi, publicităţii, astfel că numărul total al poliţiştilor de penitenciare infectaţi cu noul coronavirus ajunge astfel la 17.

„Poliţistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deţinere, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice. Amintim faptul că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Lista angajaţilor ANP confirmaţi pozitiv la testul anti-coronavirus

Anunţul vine la cinci zile după ce un angajat al ANP de la Penitenciarul Poarta Albă a fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, respectiv joia trecută.

Situaţia cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor  ANP:

  • Penitenciarul Gherla: 2 cazuri, confirmate pe 23.04
  • Penitenciarul Jilava: 6 cazuri, confirmate pe 21.04. 23.04, 25.04 şi 27.04.
  • Penitenciarul Giurgiu: 4 cazuri, confirmate pe 17.04, 22.04 şi două pe 24.04
  • Penitenciarul Aiud: 1 caz, confirmat pe 25.04
  • Penitenciarul-Spital Dej: 1 caz (n.r. - primul caz), confirmat în data de 8.04
  • Penitenciarul Botoşani: 1 caz, confirmat în data de 27.04
  • Penitenciarul Poarta Albă: 1 caz, confirmat în data de 30.04
  • Penitenciarul Codlea: 1 caz, confirmat în data de 05.05.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite