Un italian a rămas fără permis după ce a fost prins gonind cu 203 km la oră, pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 58 de ani, cetăţean italian, a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţişti circulând cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj. Şoferul a fost amendat cu 810 lei şi a rămas fără permis pentru trei luni, informează Poliţia Română.

Duminică, în jurul orei 15.26, poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 58 de ani, din Roma, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă, relatează Mediafax.

Acesta a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, la km. 12 + 400, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, conducând cu viteza de 203 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Goană pe autostradă cu maşina de lux

De aceeaşi soartă a avut parte vineri noapte un tânăr român de 26 de ani, care a fost prins circulând cu aceeaşi viteză pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare.

În jurul orei 00.22, poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti - Constanţa au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism de lux, cu o viteza de 203 kilometri pe oră. Bărbatul a fost depistat la kilometrul 157, pe sensul de mers spre litoral.


Pe aceeaşi temă:

Trafic rutier îngreunat în sensul de mers către Bucureşti din cauza numărului mare de autovehicule de pe DN1

Şofer prins conducând cu 203 kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui

Peste 9.300 de şoferi au fost amendaţi de poliţişti în patru zile, iar 450 au rămas fără permis

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite