Tren de pasageri a lovit un camion la granița județelor Galați și Vaslui

0
Publicat:

Accident feroviar la granița dintre județele Galați și Vaslui. Un TIR a fost lovit luni, 7 noiembrie, de un tren regio care circula pe ruta Galați-Bârlad la o trecere la nivel cu calea ferată fără barieră. 

Accident feroviar la o trecere de cale ferata FOTO: Arhivă, Adevărul
Accident feroviar la o trecere de cale ferata FOTO: Arhivă, Adevărul

Accidentul a avut loc pe drumul DJ 242, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră. Trecerea de cale ferată se află chiar la granița dintre Galați și Vaslui,  între localitățile Bălăbănești și Grivița.

Tir lovit de un un tren regio

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În mod miraculos nicio persoană nu a fost rănită. Echipele de salvare care au ajuns la fața locului au constatat că șoferul tirului, conductorul trenului și cei 27 de pasageri nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Mașină spulberată de tren la Bacău

Un bărbat a murit într-un accident feroviar produs luni, 7 noiembrie, în vecina comunei Sascut. În trenul InterRegio care a lovit autovehiculul se aflau 25 de călători care nu au fost răniţi.

Pompierii băcăuani au intervenit luni, 7 noiembrie, la un accident feroviar produs în comuna Sascut. Un autoturism a fost lovit de tren, iar un bărbat a murit. Traficul feroviar a fost blocat mai multe ore pe ambele sensuri.  

„În tren se aflau 25 de călători. Aceştia nu prezintă marcă traumatică. Se lucrează la descarcerare, degajare autoturism şi la reluarea traficului”, au precizat reprezentanții ISU Bacău.  

„Un conducător auto, de 65 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce se deplasa cu autoturismul în localitatea Valea Seacă, a fost surprins de trenul InterRegio care circula pe ruta Suceava-Bucureşti. Din impact, şoferul a decedat. Mecanicul de locomotivă nu se afla sub influenţa alcoolului”, spun reprezentanții IPJ Bacău. 

Polițiștii au stabilit că șoferul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.  Între timp, traficul feroviar a fost reluat. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite