Trei poliţişti reţinuţi pentru corupţie. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi primit 5.500 de euro pentru a influenţa soluţia unor dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Române şi unul din cadrul Poliţiei Municipiului Bucureşti au fost reţinuţi luni pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de trafic de influenţă. Cei trei urmează să fie prezentaţi judecătorilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii anticorupţie susţin că cei trei ar fi primit 5.500 de euro de la patru persoane, cercetate pentru infracţiuni în regimul circulaţiei pe drumurile publice şi  denunţători în dosar, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, pentru a-şi folosi influenţa pe lângă poliţiştii care instrumentau dosarele penale ale celor patru astfel încât aceştia să primească soluţii favorabile şi, deci, să aibă din nou dreptul de a conduce.

Anchetatorii au dispus începerea urmării penale faţă de cei trei agenţi pe 16 iulie, iar cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cei ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite