Trei persoane arestate în cazul canotorului român ucis la Londra în noaptea de Revelion. Unul dintre suspecţi, prins de un câine al poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia britanică a anunţat că a arestat preventiv trei indivizi în investigaţia privind uciderea unui cetăţean român în faţa unui club din Londra, afirmă surse citate de presa de la Londra.

Concret, poliţiştii londonezi au anunţat printr-un comunicat că trei bărbaţi, cu vârste de 20, 23 şi 25 de ani, sunt acuzaţi de uciderea lui Tudor Simionov, care avea 33 de ani şi lucra ca agent de securitate la un club din zona Park Lane (Londra). 

Suspectul în vârstă de 25 de ani a fost arestat după ce s-a prezentat singur, luni seară, la o secţie de poliţie din centrul Londrei. 

Prins de un câine al Scotland Yard

Suspectul în vârstă de 20 de ani a fost rănit în cursul operaţiunii poliţiei, desfăşurată marţi într-un imobil din Brent, în nord-vestul Londrei. Potrivit Scotland Yard, individul a fost capturat de "un câine al poliţiei" imediat după ce sărise pe o fereastră şi fugea, informează cotidianul The Guardian.

Al treilea individ a fost arestat în cartierul Hammersmith (vestul Londrei).

În acest caz au fost acuzate deja două persoane. Este vorba de o femeie care a încercat să inducă în eroare anchetatorii şi de un bărbat care a participat la scandal.

Oricum, anchetatorii britanici au anunţat că cei doi indivizi daţi în urmărire în acest caz sunt căutaţi în continuare. Este vorba de Ossama Hamed, de 25 de ani, şi Nor Aden Hamada (23 de ani), Cei doi sun consideraţi foarte periculoşi

Imagine indisponibilă

Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt în continuare căutaţi FOTO: MET POLICE

Detectivul Garry Moncrieff, coordonatorul investigaţiei, a declarat: "Cei trei indivizi arestaţi vor fi interogaţi. Oricum, nu ne vom opri până când nu vor fi arestaţi toţi cei implicaţi în omorârea lui Tudor".

Detectivul i-a descris pe Hamed şi Hamada drept "indivizi periculoşi care trebuie arestaţi". "Oricine i-a văzut sau ştie ceva despre locul în care s-ar afla trebuie să contacteze poliţia imediat", a spus el.

Citeşte şi VIDEO Momentul în care Tudor Simionov este înjunghiat mortal în faţa clubului din Londra

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite