Traficul aerian: 15 curse aeriene anulate în România din cauza vremii extreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea nefavorabilă a dus la anularea a mai multor curse aeriene, în Bucureşti, dar şi pe plan naţional, după ce, în cursul dimineţii, au fost înregistrate întârzieri de peste 30 de minute. Dintre cele 15 curse aeriene anulate, opt erau din Bucureşti, şase din Craiova şi una din Braşov.

UPDATE Infotrafic 11.00: Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, la ora 10.30, erau 15 curse aeriene anulate în România, astfel:

  • Pe raza SRPT Craiova au fost anulate 6 curse aeriene.
  • Pe raza SRPT Bucureşti au fost anulate 8 curse aeriene.
  • Pe raza SRPT Braşov a fost anulată o cursă aeriană.


De exemplu, cursele aeriene de pe Aeroportul Craiova către Londra (Luton) şi Paris (Beauvais), care ar fi trebuit să decoleze în această dimineaţă, au fost anulate printr-o decizie a companiei aeriene care operează respectivele zboruri.

Ora 10.00 „Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor“, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Oficialii CNAB spun că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de internet a companiei, www.bucharestairports.ro. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite