Trafic rutier intens pe Valea Prahovei. Rutele alternative recomandate de polițiști

0
Publicat:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, joi, 29 decembrie, că traficul rutier este intens pe DN 1 Ploiești-Brașov, în stațiunea Comarnic, fiind formată o coloană de mașini în mișcare, de circa doi kilometri.

Coloane de mașini
Aglomerație pe Valea Prahovei. Foto: Arhivă

Pe același sens de mers circulația este îngreunată și în stațiunea Bușteni, unde coloana de mașini este de 1 kilometru. 

De asemenea, circulația se desfășoară îngreunat și între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov către Ploiești, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ cinci kilometri. 

Ne așteptăm ca valorile de trafic să crească în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care sunt prezenți la fața locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect față de ceilalți participanți la trafic și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate”, conform Centrului Infotrafic. 

Infotrafic recomandă utilizarea rutelor alternative, respectiv:  DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti, DN 73 Râşnov - Bran - Câmpulung - Piteşti, DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte, DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti. 

 Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulația se desfășoară în condiții normale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite