Trafic aglomerat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în special la intrarea în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valorile de trafic sunt ridicate pe toată lungimea Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, iar traficul cel mai intens se înregistrează la intrarea în Capitală, în condiţiile în care turiştii care au petrecut minivacanţa la munte se întorc acasă.

„Valorile de trafic sunt ridicate pe toată lungimea Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, iar traficul cel mai intens se înregistrează la intrarea în capitală, precum şi la kilometrul 51, unde a avut loc o coliziune faţă-spate între 4 autovehicule, fără victime. Nu sunt restricţii de circulaţie, acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, însă în zonă s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 4 kilometri”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit autorităţilor se circulă îngreunat şi pe DN7 Valea Oltului.

„Totodată, se circulă îngreunat în prezent şi pe DN7 Valea Oltului, între Veştem şi Tălmaciu, pe sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea, unde autovehiculele circulă bară la bară pe o distanţă de aproximativ 7 kilometri”, mai precizează sursa citată.

Poliţia recomandă participanţilor la trafic să nu efectueze manevre riscante, să dea dovadă de disciplină în trafic şi să adopte constant o conduită preventivă la volan. Recomandarea vine după ce, duminică, la kilometrul 13, pe sensul de mers către capitală, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, a avut loc pe banda a doua un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite