Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, este negativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti   FOTO: Inquam Photos
Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti   FOTO: Inquam Photos

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, care a intrat în contact cu Ministrul Transporturilor cu puţin timp înainte ca Lucian Bode să fie diagnosticat cu COVID-19, nu a fost infectat, rezultatul testului realizat de ES Zuckerman fiind negativ.

Informaţia că testul pentru COVID al Ambasadorului SUA este negativ a fost făcută publică duminică seară, 8 noiembrie, de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. „Ambasadorul Zuckerman le mulţumeşte tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în ultimele zile şi le doreşte, la rândul său, Ministrului Bode, Ministrului Popescu şi tuturor celor care au fost afectaţi de acest virus însănătoşire grabnică“, a transmis Ambasada SUA.

Miercuri, 4 noiembrie, Adrian Zuckerman a avut o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ulterior Ministrul Bode  fiind diagnosticat cu COVID-19. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul  nu a fost considerat caz de contact direct. Acesta a decis însă să facă testul. 

„Ambasadorul nu prezintă simptome specifice COVID-19, starea sănătăţii sale este una bună, iar duminică seară (n.r. -- 8 noiembrie) a primit rezultat negativ la testul pentru prezenţa coronavirusului“ precizează Ambasada SUA în România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite