Trafic deviat pe Bulevardul Theodor Pallady, pe sensul de mers dinspre A2

0
0

Circulaţia pe Bulevardul Theodor Pallady, pe sensul de mers dinspre autostrada A2 spre Bucureşti, este deviată temporar începând de sâmbătă, în vederea executării unor lucrări la pasajul rutier suprateran din zonă.

Primăria Sectorului 3 construieşte un pasaj rutier suprateran Foto: Primăria Sectorului 3
Primăria Sectorului 3 construieşte un pasaj rutier suprateran Foto: Primăria Sectorului 3

Traficul a fost deviat pe breteaua existentă, paralelă cu bulevardul, care asigură accesul şi ieşirea din parcările complexului comercial din zonă, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3.

De asemenea, s-a impus și închiderea bretelei pentru virajul la stânga de acces în zona comercială. Breteaua se află pe sensul celălalt de mers, dinspre Bucureşti spre autostrada A2, după intersecţia cu Strada Nicolae Teclu.

Astfel, autovehiculele care circulă pe sensul de ieşire din oraş vor ajunge în zona comercială, mergând până la rondul aflat în intersecţia cu Strada Balta Albina. Aici vor întoarce pe sensul spre oraş şi vor avea acces în zona comercială de pe breteaua pe care se va devia circulaţia.

Primăria Sectorului 3 construieşte un pasaj rutier suprateran în zona ieşirii pe autostrada A2 al cărui rol principal este de a degreva intersecţia Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Drumul între Tarlale.

Primăria Sectorului 3 nu menționează cât timp va fi deviat traficul în această zonă.

Termenul de finalizare a lucrărilor la pasajul rutier este finalul anului, a declarat primarul Robert Negoiță în aprilie, iar acestea costă circa 38 milioane de lei și sunt făcute de una dintre firmele Primăriei – ALGORITHM RESIDENTIAL S3 – care a făcut și parcarea de pe bd. Decebal, după cum notează B365.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri