Rusia continuă interdicţiile: vrea să limiteze accesul la Reddit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusia a luat în considerare introducerea Reddit pe lista website-urilor interzise întrucât Asociaţia Federală de Control Rusă consideră că pagina web furnizează informaţii cu privire la metode de creştere a plantelor ilegale.

Agenţia care se ocupă cu filtrarea paginilor web, care conţin informaţii interzise în Rusia, a făcut un anunţ prin care susţine că website-ul Reddit ar putea fi interzis întrucât promovează unele informaţii care sunt interzise a fi discutate sau distribuite în Rusia, informează rt.com.

Reddit are o audienţă lunară de aproximativ 55 de milioane de vizualizări şi reprezintă principala sursă online de distribuit, votat şi discutat link-uri către alte pagini web. 

Conţinutul considerat a fi interzis avea titlul „Metode succinte şi de încredere cu privire la creşterea ciupercilor halucinogene”. În data de 10 august, Rusia a declarat oficial că a emis o plângere către administratorii website-ului Reddit însă nu a primit un răspuns, astfel că website-ul riscă să piardă toată audienţa rusă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite