Românca devenită eroină. Cum a intervenit Lavinia pentru a proteja o femeie de un bărbat care o amenința cu moartea

0
Publicat:

Lavinia, o româncă solistă în orchestre care cântă în Spania, a devenit eroină după ce a reușit să oprească un tren pentru ca poliția să verifice un bărbat care își amenința, la telefon, fosta parteneră că o va ucide, potrivit StiriDiaspora.

Tren CFR. FOTO Facebook CFR Călători
Tren CFR. FOTO Facebook CFR Călători

Femeia, în vârstă de 30 de ani, care își câștigă existența în Spania, călătorea cu trenul împreună cu soțul, Andrés (spaniol), din comuna sa natală spre București, când a auzit cum un bărbatul care stătea alături își amenința partenera sa la telefon. 

„Am să te omor, de data asta nu te voi cruța. O să-ți dau foc la casă cu tine și cu părinții tăi”, striga bărbatul în timpul convorbirii telefonice.

Lavinia a reușit să-l înregistreze, discret, pe bărbat, apoi a trecut într-un alt vagon, a vorbit cu conductorul și a sunat la 112. 

Poliția a oprit trenul și a ajuns la individ, în vagonul indicat de Lavinia.

Lavinia a povestit incidentul pe o rețea socială unde s-a arătat dezamăgită că nimeni în afară de ea nu a reacționat și că oamenii legii nu i-au cerut înregistrarea. 

A venit poliția, dar doar pentru a-i spune bărbatului să se poarte frumos. Să nu vorbească așa... dar nu mi-au cerut înregistrarea și nu au existat consecințe pentru ceea ce a făcut. Cred că aceste lucruri sunt cele care duc, mai târziu, la nenorociri”, a spus Lavinia, citată de StiriDiaspora.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite