Protest în Piața Victoriei. Rudele și prietenii celor doi tineri care au murit în accidentul de la 2 Mai vor să se facă auziți | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de aproximativ 15 -2- de oameni, rude și prieteni cu cei doi tineri – Sebastian și Roberta – care au murit în accdientul de la 2 Mai, au protestat duminică în Piața Victoriei.

Protest în Piața Victoriei
Protest în Piața Victoriei

Protestatarii au afișat mesajul „Cei pe care îi iubim nu pleacă”, precum și alte mesaje și fotografii ale celor doi tineri care au murit în mod tragic în urma accidentului produs de un alt adolescent drogat.

Printre protestatari s-au numărat și părinții lui Sebastian. „Sper ca generația lui Sebi și a Robertei să schimbe ceva pentru țară. Asta e speranța mea…să aibă siguranță, să meargă noaptea pe stradă” a declarat mama lui Sebastian.

Accidentul în care cei doi tineri studenți au murit în mod dramatic a fost provocat de către Vlad Pasu, un alt tânăr de doar 19 ani, care era sub influența drogurilor, conform anchetatorilor.

Ei sunt tinerii care au murit în accidentul de la 2 Mai
Ei sunt tinerii care au murit în accidentul de la 2 Mai

Dezbateri intense pe tema drogurilor în școli

Deși a fost oprit pentru control de două ori înainte de accident, din cauza mai multor factori ce țin de lipsa de organizare și a materialelor din Poliție, adolescentul a fost lăsat din nou pe șosea. Ulterior, el i-a lovit mortal pe ce doi tineri între localitățile 2 Mai și Vama Veche, după care a plecat de la locul accidentului.

Vlad Pascu a fost găsit ulterior  și a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină. Mai mulți martori au declarat că ani nu părea tânprulconștient și nici măcar nu știa că a produs un accident grav, scrie G4media.

Accidentul provocat de tânărul drogat a stârnit o serie de dezbateri pe tema consumului de droguri în școli, dar și pe tema organizării polițiștilor pe litoral.

Mai mult, cazul a devenit și mai amplu după ce mama lui Vlad Pascu a încercat să șantajeze martori din dosar. Femeia a fost reținută și arestată preventiv. Deși a contestat decizia, Curtea de Apel a respins contestația ca nefondată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite