Prahova: Dosar penal deschis de poliţişti după ce mai mulţi adolescenţi au bătut un băiat, în oraşul Plopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal şi fac cercetări după ce mai mulţi adolescenţi cu vârste între 12 şi 16 ani au bătut un băiat în vârstă de 13 ani, faptele fiind filmate şi înregistrarea postată pe internet.

„La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Păuleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat de alţi minori, pe raza localităţii Plopeni, în cursul acestei zile. Minorii prezentaţi în imagini au fost identificaţi şi audiaţi în prezenţa părinţilor şi a lucrătorilor DGASPC Prahova. Aceştia au vârste cuprinse între 12 şi 16 ani. În continuare, poliţiştii Postului de Poliţie Păuleşti desfăşoară activităţi, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a informat, miercuri, Poliţia Judeţeană Prahova.

Înregistrarea cu agresiunea a fost postată în 10 februarie pe internet, iar filmarea arată cum copilul este bătut cu pumnii şi cu picioarele de mai mulţi băieţi. La fapte asistă şi alţi copii, care nu intervin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite