Poliţia începe să intre în catacombele monstrului din Caracal. De peste tot răzbate un miros puternic de cadavru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gospodăria monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, va fi luată la puricat de anchetatori după ce aceştia au descoperit mai multe gropi betonate, a declarat avocatul angajat de mama Luizei.

UPDATE  Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat că noi fragmente de oase, aproape sigur de natură umană, s-au găsit şi miercuri, „în interior, dar la suprafaţă”. Acesta a explicat că s-a pus problema să fie începute spargerile în locuinţă şi în curte, însă trebuie mai întâi adunate probele aflate la suprafaţă.

„Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înţelegeţi că înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să intre în acele buncăre şi ce mai avea Dincă pe acolo trebuie să perie toată zona la suprafaţă. Dacă toată zona nu ar fi periată şi nu s-ar aduna toate probele de la suprafaţă şi ar intra cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafaţă. Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafaţă. Şi astăzi s-au găsit în continuare fragmente osoase”, a declarat avocatul.

„Se va trasforma într-un şantier de construcţii pentru că în toată gospodăria există foraje diverse, puţuri infundate sau nu, tuneluri şi, în general mult beton turnat fără rost. Este, cred eu, un fel de cimitir la propriu şi la figurat al istoricului infracţional al lui Dincă. Din pereţi, tencuială şi în general din acele grote iese numai miros de cadavru”, a precizat Tonel Pop.

„Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puţuri, are tranşee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza, să se închidă cazul.

Pentru mine este clar, după părerea mea, el are o bibliotecă mare de infracţiuni, dar dacă le dă pe cele două, închide cazul.

Asta e altă strategie. În mod clar, el are o tehnică bine stabilită, cred că în timp util sper să vedem cu cine are contact, cine îl învaţă, îţi dai seama imediat dacă îl învaţă cineva sau nu, spune chestii de extremă fineţe, de exemplu: mi-a povestit una dintre fete că nu a putut să scoată bani, am crezut că bate un apropo să îi dau eu bani contra sex, că nu a avut intenţia", a mai adăugat Pop.

Gheorghe Dincă a fost scos miercuri din arest şi dus la locuinţa lui din Caracal pentru a asista la cercetările care vizează şi noi căutări în pădure.

Surse apropiate anchetei susţin că, în pădurea din apropierea casei lui Dincă ar fi fost găsite miercuri şi alte oseminte.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marţi, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite